Vapor, speciale paperback editie!

Vapor komt uit in een gelimiteerde paperback editie en je kunt hem hier alvast bestellen. We leveren dit boek februari 2024.

Na het grote succes van Mooie Moorden keert Tica Morgan terug met een bloedstollend vervolg in drie delen: Mooie Moorden 2.


Tijdens de restauratie van Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat worden de stoffelijke overschotten van wederom een jonge vrouw gevonden. In de zoektocht naar antwoorden zien Zoë en haar collega's zich gedwongen in het leven en verleden van de dorpsbewoners te wroeten en al snel stuiten ze daarbij op pijnlijke geheimen.


In het onderzoek naar de drugscriminaliteit op Goeree-Overflakkee komt langzaam maar zeker de betrokkenheid van een criminele bende aan het licht. Om de toenemende complexiteit van beide onderzoeken het hoofd te kunnen bieden, besluit Zoë een eigen team van bijzondere experts te formeren - iets wat haar binnen het politieteam naast bewondering ook kritiek oplevert. En terwijl ze niet alleen zakelijk maar ook privé op het randje laveert van wat toelaatbaar is, moet Zoë er alles aan doen om te voorkomen dat ze haar evenwicht verliest.

Vapor, speciale paperback editie!

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 3 - 4 Weken

Productinformatie

Boek 2 van de serie Mooie Moorden serie 2.  Verkrijgbaar in paperback vanaf 15 februari 2024! 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

14 x 2 x 21.5 cm

Productdetails

Created with Sketch.

Druk 1: december 2023
ISBN: 9789081814393

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit boek is begin 2024 leverbaar in een gelimiteerde oplage.